Betingelser

Betalingsbetingelser

Når du handler hos Altikost har du flere muligheter for betaling. Klarna Checkout er enkel og rask betalingsmåte, men du kan også å velge å betale med PayPal eller direkte overføring.  Ved direkte overføring må ordrenummer registreres ved betaling.  Har vi ikke fått en betaling innen 10 dager, tilbakekaller vi ordren.  Vi sender aldri varer uten betaling.

Med Klarna Checkout kan du betale på den måten som mange etterspør og anser som tryggest, nemlig med faktura. Det betyr også frihet for deg – siden betalingen ikke skjer ved bestilling, men etter at varen fysisk er mottatt og kontrollert hjemme

Kortbetaling

Vi aksepterer betaling med alle helste korttyper.  Kort benyttes både i Klarna Checkout og PayPal.  Altkost lagrer ingen betalingsopplysninger, da betalingen er fullført direkte hos våre betalingspartnere.

FAKTURA fra Klarna

Du kan velge å betale med Faktura i Klarna Checkout, et godt valg for dem som liker å få varene hjem før de betaler eller ikke har kort på seg når de ønsker å handle. Dette er en enkel og sikker løsning for fakturahandel på nettet. Du bekrefter bestillingen på Altikost.no, velger faktura som betlingsmåte.  Vi sender deg varene og Klarna sender deg en faktura med 14 dagers betalingsfrist. Du vil derfor få varene i god tid før du må betale og kan bekrefte at handelen svarer til forventningene. Er det noe du er misfornøyd med kan du benytte det av angrefristen før du betaler en krone! Nærmere detaljer om Klarna Faktura får du hos Klarna (http://www.klarna.no).

Betalingsutsettelse med Klarna

Du kan også velge å utsette betalingen.  Avtale om utsatt betaling og/eller delbetaling er mellom Klarna og kunde, der Altikost ikke er en forhandlingspart.  Nærmere opplysinger om Klarnas betingelser utsatt betaling finner du på i kassen ved de aktuelle betalingsvalgene.

 

Frakt

Vi sender med posten/bring.  I fleste tilfeller vil det være rimeligst å sende med B-post, men vær klar over at det kan ta opp til 8 dager fra ordre til levering.  A-post og B-post har ikke muligheter til sporing.  Våre fraktpriser er baserte på Bring sine priser uten påslag.

Vi tilbyr gratis frakt for alle ordrer 500 kr. eller høyere.

 

Angrerett

Du finner opplysninger og skjema om din rett i forhold til angrerett her:
http://www.signform.no/dss/statlige-blanketter?view=forms&id=12

Vi sender også angrerettskjema med alle ordrer.

 

altikost-pa-facebook