Om Altikost.no

Altikost.no eies og driftes av Livets Tre NUF (www.livetstre.net).

Livets tre er en liten familie bedrift som jobber med innførsel av helsefremmende produkter av høyeste kvalitet. Våre mål er primært:

  • Kosttilskudd av høy kvalitet, som kan konkurrere prismessig med varer av lavere kvalitet.
  • Sunnere alternativ for barn – løsninger for foreldre som vil kun det beste for sine barn

Livets Tre er distributør i Norge for de populære amerikanske NOW foods-produktene.   NOW er en av verdens største produsenter av høykvalitets kosttilskudd, og de deler med oss målet om at kosttilskudd av høy kvalitet ikke skal være forbeholdt de rike. Med sin produksjon på over 1500 forskjellige produkter mener vi at vi har en samarbeidspartner som ikke bare passer vårt behov, men vil også bli godt mottatt av norske forbrukere og familier med fokus på helsefremmende kosthold.

Gründer og daglig leder, Johanna Thormarsdottir, er utdannet sykepleier og har lenge fokusert på forholdet mellom kosthold og helse. Hun har primært jobbet med barn med forskjellige atferdsvansker og årene 2007-2008 oversatte hun til islandsk og publiserte boken «Gut and Psychology Syndrome» etter Natasha Campbell-McBride (http://www.amazon.com/Gut-Psychology-Syndrome-Depression-Schizophrenia/dp/0954852028/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1337289388&sr=8-1). Den islandske versjonen av boken er nå solgt i over 2000 eksemplarer.

Har du noen spørsmål eller ønsker, så gjerne bruk «kontakt oss» skjemaet her på nettsidene!